cabane zarnesti de inchiriat
cabane zarnesti de inchiriat
Blog Article
popasul craiului recenzii
Departe de aglomerația cityă, în liniștea deplină a pădurii, turiștii au șansa să asculte natura, zgomotele animalelor sălbatice și chiar să le urmărească în siguranță pe cele periculoase din adăposturi Specific amenajate.
Cum să alegi echipamentul pentru drumeție pe timp de iarnă Cum alegi echipamentul de drumeție pe timp de iarnă. Reguli de care să ții cont și recomandări inspirate de produs din oferta Decathlon.ro
Cum alegem jacheta pentru drumeție? În timpul drumeției vremea se poate schimba swift, iar din acest motiv este important să ai cu tine o jachetă impermeabilă.
Produsele lactate ca brânza de burduf, cașul, urda, dulcețurile din fructe sau mierea naturală sunt prezente pe mesele matinale, iar produsele din carne, fripturile, tocănițele însoțite de mămăliga aburindă răsfață papilele gustative ale vizitatorilor la mesele de prânz sau seară, care nu se pot încheia fileără un desert alcătuit din prăjituri de casă, călăghie, scoverzi sau clătite cu urdă ori dulceață din fructe de pădure.
cazare plaiul foii turist info apasa aici mai multe info
Junal din Kilimanjaro – Ziua 3 – Am ajuns la un pas de 4000m înălțime, după o urcare prin ploaie, dar și cu povești despre throughța din Tanzania. Ce bine ar fi dacă am conștientiza cât de bogați suntem…
Lista echipamentului necesar pentru trekking la munte Simți că a venit timpul să faci trekking pentru prima oară? Iată o listingă cu echipamentul esențial pentru călătoria ta!
Cum citești corect o hartă Dincolo de GPS și Google Maps: cum hărțile montane pot fi cel mai bun partener de drumetie în munți sau aici în oraș.
Gastronomia communityă este strâns legată de activitățile silvo-pastorale, creșterea animalelor și lucrul la pădure fiind îndeletnicirile tradiționale ale locuitorilor din destinația ecoturistică Zărnești-Piatra Craiului, activități treatment necesitau multă energie.
Cetatea organică de stâncă a Pietrei Craiului este unică printre munții din țara noastră. Creasta lungă de aproximativ twenty five de kilometri formează unul dintre cele mai iubite peisaje montane din România, un loc în treatment montaniarzii, alpiniștii și cercetătorii deopotrivă, pot fi uimiți de diversitatea locului de aici.
La capătul acestei porțiuni de traseu se iese într-o mică poieniță unde găsim Refugiul Șpirlea și niște băncuțe. Un loc numai bun să îți tragi puțin sufletul.
Dacă te gândești să urci iarna pe Lanțuri cu gheruțe în loc de colțari, uită de asta. Ai nevoie de colțari!
Vara se apropie cu pasi repezi asa ca deja ne gandim la turele cu cortul pe munte! La finalul lunii iunie va […]
Jurnal de tabără – Ziua 4 – descopera O zi cu de toate: aniversare, drumeție la locul unde prefera să bea apă Ceaușsescu, la lacul „de smarald”, foc de tabără și… aflați din jurnal